Vår core är Business Intelligence

Det innebär att vi utvecklar software för att effektivisera dataflöden i din verksamhet. Ofta som ett komplement till ditt nuvarande ERP- och CRM-system. Men vi är bredare än så och tar gärna ett helhetsansvar för IT.

Hur vi kan hjälpa dig?

Web- och mobilapplikationer

Vi designar och utvecklar skräddarsydd software efter dina förutsättningar. Därmed når du ditt företags förväntningar och mål. Vi utvecklar cross-plattformar och innovativa applikationer som tar din verksamhet till nästa nivå.

Business Intelligence Solutions

Vi hjälper ditt företag att utveckla och underhålla säkra ”cutting edge” business intelligent lösningar. Därmed kan du konvertera rådata till värdefull information och utnyttja möjligheterna med big data för att få komplex och värdefull information enkelt presenterat.

Molnlösningar

Öka skalbarheten, tillgängligheten, säkerheten och flexibiliteten genom sömlös överföring till molnbaserade applikationer. Våra utvecklare hjälper dig in i molnet genom att säkra dina användare, datan och applikationerna.

SAP

Vi hjälper dig att färbättra din SAP-miljö genom teknologier som SAP Fiori, HANA och SAP molnlösning. Vi erbjuder kundanpassade lösningar enligt SAP:s code development standards för att möta dina specifika krav på anpassning till din verksamhet.

IT-Konsulting

Erfarna konsulter hjälper dig genom hela processen av software utveckling. Tillsammans finner vi den bästa lösningen för din verksamhet med den IT-stategi som tar ditt företag till nästa nivå.

Support & Underhåll

Vår support ser till att hela din IT-drift fungerar bra och är pålitlig och kostnadseffektiv från release och framöver.

Exempel #1

Produkt konfigurator och finans för E-handel.

Säljer du i webbutik och har ett komplext erbjudande där kunder själv skräddarsyr sin produkt med hjälp av en grundprodukt och tillval och vill delbetala? Vi tillverkar produktkonfiguratorer och har bland annat gjort det till ett större bilföretag. Där kan kunden genom köpresan välja t ex färg och fälgar och sedan se hur bilen kommer se ut. Ditt erbjudande kanske inte är lika avancerat men säkert ser du möjligheterna att skapa merförsäljning. Dessutom kan vi göra en widget med t ex olika finansieringsalternativ med information som hämtas i realtid hos bankerna. Sen går kunden till checkouten med full kundvagn!

Exempel #2

Komplexa Excel- eller Access? Vi skräddarsyr program istället.

I takt med att företagets verksamhet växer blir också affärslogiken mer komplex och Excel- och Access-dokumenten med siffror större och mer svåröverskådlig. Om dessutom flera användare jobbar i samma ark blir risken för fel större. För dig bygger vi istället ett specialanpassat program som är skräddarsytt för din verksamhet där du själv kan arbeta och laborera.

Exempel på arbetsdokument kan vara: Schemaläggning av aktiviteter så maskinerna i produktionen laddas kontinuerligt eller att ordrarna är ”clear to build”, uppföljning av ledtider och arbetstider, budget för säljkåren, uppföljning av aktiviteter som är gjorda och inte utförda. rapportering av förseningar eller statistikrapporter. Vi har stor erfarenhet av att bygga program och system som gör ditt vardagliga arbete effektivare.